تهران- الکوثر: مواد لازم:
کره بادام زمینی کم چرب 2 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق غذا خوری
سویا سس 1 قاشق غذا خوری
لیمو 2 عد (یکی آب گرفته شود و پوست آن رنده شود. دومی به چهار قسمت تقسیم شود.)
فلفل قرمز چیلی خرد شده 1 عدد
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
چند برگ کلم قرمز برش داده شده
نودل آماده 600 گرم
برگ اسفناج 200 گرم
هویج 1 عدد به شکل ورقه ای برش داده شده
فیله مرغ پوست کنده شده و پخته شده 480 گرم
طرز تهیه سالاد مالزیایی
طرز تهیه:
1.در یک کاسه کوچک، کره بادام زمینی، سرکه، سویا سس، آبلیمو و چیلی خرد شده را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
2.روغن کنجد را در ماهیتابه بریزید، کلم را اضافه کنید و کمی بعد نودل را به مواد بفزایید.
3.مواد را از ماهیتابه خارج کنید و اسفناج و هویج را به آن اضافه نمایید.
4.مواد را در چهار بشقاب بریزید. تکه های مرغ را روی آن بچینید. لیموهای تکه شده و پوست لیمو را به بشقاب ها اضافه کنید. در آخر با سس بادام زمینی سرو نمایید.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
دو شنبه 3 دی 1397 - 11:44:54