به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، پیرحسین کولیوند اظهار داشت: در ایام راهپیمایی اربعین حسینی در مناطق مرزی غرب و جنوب کشور بای خدمت رسانی به مردم آماده هستیم.
کولیوند همچنین افزود: 900 دستگاه آمبولانس، 35 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 10 فروند بالگرد اورژانس هوایی، 89 مرکز درمانی، 9 بیمارستان صحرایی، 56 کلینیک سیار، 4 دستگاه خودرو ارتباطات و 4 دستگاه تعمیرگاه سیار استقرار دارند؛ در این مدت، 17 هزار نیروی عملیاتی اورژانس، 9 هزار نیروی عملیاتی درمانی، 650 تیم مدیریت بیماری های واگیر و 130 تیم بهداشت محیط در مناطق مرزی حضور دارند.
اصلیترین خدمات کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی به زائران اربعین
به گفته وی پوشش درمانی زائران توسط اورژانس پیش بیمارستانی، مراکز درمانی ثابت و سیار، ارائه آموزش های مورد نیاز زائران، پایش بیماری های واگیر در پایانه های مرزی، بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا، نظارت بر آب آشامیدنی، نظارت بر اماکن اقامتی، رفاهی و موکب ها و تهیه خون و فرآورده های خونی مورد نیاز از مهمترین خدمات کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی در سال 97 است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور به سالمندانی که در راهپیمایی اربعین حسینی شرکت میکنند توصیه کرد که با پزشک معالج خود مشورت کنند، داروهای مصرفی متناسب با طول سفر و لیست داروهای مصرفی یا خلاصه سیر بیماری را به صورت مکتوب به همراه داشته باشند و پس از بازگشت از زیارت عتبات عالیات، دوباره به پزشک معالج خود مراجعه کنند.
کولیوند گفت: زائران در طول مسیر راهپیمایی اقلامی مانند کوله پشتی مناسب، بار اندک، کفش راحت، لباس مناسب برای گرما و سرما، کلاه لبه دار، داروهای مورد نیاز، بطری آب، ماسک یکبار مصرف، عینک آفتابی، پماد و وسایل پانسمان و دفترچه بیمه را به همراه داشته باشند.
وی اضافه کرد: همچنین زائران در طول مسیر راهپیمایی اربعین حسینی، حتما از آب آشامیدنی سالم (آب لوله کشی) یا آب جوشیده به مدت یک دقیقه، استفاده کنند و از استفاده از لیوان های مشترک، پرهیز کنند و علاوه بر خودداری از حمل مواد غذایی فاسد شدنی در طول سفر، حتما بعد از صرف غذا، چند قطره آبلیمو یا لیموترش تازه استفاده کنند.
رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین از زائران خواست تا نوشیدن آب و دوغ کم نمک بدون گاز را در طول مسیر راهپیمایی در اولویت قرار داده و ترجیحا از خرما و کشمش به مقدار کم به جای قند در کنار چای استفاده کنند و غذاهایی را بیشتر مصرف کنند که حاوی حبوبات و سبزیجات بیشتری باشد.
کولیوند افزود: زائران و اماکن بین راهی حتما از گرم کردن مکرر غذای مانده و توزیع آن خودداری کنند. البته تمامی افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند و رعایت بهداشت فردی در ارائه خدمت، ضروری است.
دو شنبه 30 مهر 1397 - 12:10:24