به اشتراک بگذارید

یک مسئول ارشد در انصارالله یمن؛ 

فرانسه از ائتلاف عربستان سعودي عليه يمن خارج شد + عكس

ویژه-الکوثر: یک مسئول ارشد کمیته مردمی انصارالله یمن از خروج کشور فرانسه از ائتلاف عربستان سعودی علیه یمن خبر داد.

فرانسه از ائتلاف عربستان سعودي عليه يمن خارج شد + عكس

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، "حسین العزی" از مسئولان ارشد کمیته مردمی انصارالله یمن با انتشار پیامی در صفحه رسمی توئیتر خود اعلام کرد: فرانسه از جمع کشورهای حاضر در ائتلاف عربستان سعودی علیه یمن خارج شده است.
وی در این پیام با استناد به مذاکرات انجام شده میان مقامات انصارالله یمن و مقامات فرانسوی اعلام کرد: مقامات دولت پاریس تاکید کرده‌اند که دیگر در ائتلاف عربستان سعودی علیه یمن حضور ندارند.
حسین العزی با مثبت ارزیابی کردن این اقدام پاریس ادامه داد: البته قراردادهای تسلیحاتی فرانسه از عربستان سعودی و امارات متحده عربی متوقف نشده که این امر نیز به نوبه خود باعث تاسف است.
این مقام ارشد انصارالله یمن این پیروزی را عنایتی از سوی پرودگار و حاصل مقاومت مردم یمن در مقابله با دشمن قلمداد کرد.
گفتنی است که پیش از این برخی منابع از اسارت چند نظامی فرانسوی در نبردهای ساحل غربی توسط رزمندگان ارتش و انصارالله یمن خبر داده بودند که به گفته برخی از تحلیل گران همین امر باعث فرانسه وارد مذاکره با انصارالله یمن شود.


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید

برای عضویت در کانال سروش الکوثرفارسی کلیک کنید

پربازدیدترین