بسبوسه در کنار مقروطه و قطایف از جمله شیرینیهای پرطرفدار در کشورهای عربی است که به ویژه در ماه مبارک رمضان در سفره افطار قرار داده می شود.
مواد مورد نياز برای تهیه بسبوسه مصری :
آرد سمولینا یک پیمانه
پودر نارگیل یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده و سرد شده درد دمای محیط 85 گرم
ماست یک دوم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
بادام هندی یا بادام زمینی به مقدار لازم
شکر 100 گرم
مواد لازم براي شربت:
شكريك پيمانه
آب 1/2 پيمانه
آبليمو يك قاشق چايخوري
زعفران دم شده يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد. تمام مواد دسر را به جز بادام با همزن برقي بزنيد تا كاملا يكنواخت شود. قالب مربع شكل 23 سانتيمتري را با كره چرب كرده و مواد را در آن بريزيد و بادامها را روي بسبوسه بچينيد. سپس قالب را در فر قرار داده و به مدت 30 دقيقه بپزيد تا كاملا مغز پخت و طلايي شود.
پس از اينكه دسر را از فر خارج كرديد آن را برش زده و شربت سرد را روي دسر داغ بريزيد و مجددا دسر را خنك كرده سپس سرو كنيد.
طرز تهيه شربت:
تمام مواد را در ظرفي مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد تا يك دقيقه بجوشد، آنگاه شربت آماده است.
دو شنبه 31 اردیبهشت 1397 - 14:51:59