تهران- الکوثر: در کابل مردم مسلمان افغانستان همه ساله با آداب ویژه و با تهیه غذاهای متنوع که نشان دهنده خصلت و شیوه زندگی مردم این کشور است به استقبال ماه مبارک رمضان میروند.
غذا در هرکشور ابزاری است برای نشان دادن خصلتها، سنتهای معنوی و شیوه زندگی مردم آن کشور و بازگو کننده آداب ورسوم مهمانداری، همسایهداری و ازخود گذشتگی، همه رویدادهای خوش زندگی در محافل خانوادگی با غذاها جشن گرفته میشوند.
«قابلی پلو» یکی از انواع غذاهای مشهور در افغانستان است که تقریباً اکثر کشورهای همسایه با نام آن آشنا هستند.
«کیچری قوروت» و «آشک»، از غذاهای مخصوص افغانستان است که در ماه مبارک رمضان طرفداران زیادی دارد.
«آش» از جمله غذاهای سنتی است که در کشورهای ایران و افغانستان طبخ میشود.
«منتو» نیز یکی از غذاهای لذیذ افغانستان است که در بخار آب پخته میشود و یکی از معروفترین غذاهای مورد علاقه مردم آسیای میانه نیز میباشد.
«بولانی» یکی دیگر ازغذاهای خوش مزه و مورد علاقه مردم افغانستان در افطاری ماه مبارک رمضان است.
گوشت مرغ و حیوانات دیگر نیز در این ماه به شیوههای گوناگونی طبخ میشود.
جلبی(زولبیا) و چتنی(ترشی) جزء اساسی سفره افطاری ماه مبارک رمضان افغانها را تشکیل میدهد.
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1397 - 10:12:51