به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، سوخت ژنراتورهای پشتیبان برق در بیمارستان ها نیز تا سطح خطرناکی کاهش یافته است.
مقامات بهداشت و درمان در نوار غزه نشستی با بزرگان و شیوخ این منطقه برگزار کردند تا درباره بحران بهداشتی در این منطقه که به سبب کمبود سوخت ژنراتورهای برق پشتیبان بیمارستان ها روز به روز عمیق تر می شود، گفتگو کنند.
قطع برق به مدت های طولانی موجب شده است سوخت ژنراتورهای برق پشتیبان بیمارستان ها به شدت کاهش یابد. اتاق های عمل در چند بیمارستان غزه تعطیل شده است و بیماران به مراکز درمانی دیگر انتقال یافته اند.
مقامات غزه در یک کنفرانس خبری جامعه بین المللی را متهم کردند که چشمان خود را به وضع مصیب بار بیش از دو میلیون جمعیت غزه بسته است.
حسنی المغنی، نماینده شیوخ غزه، در این کنفرانس خبری گفت: «مردم غزه بیش از 10 سال است که در این محاصره رنج می کشند. آنها برای مبارزه با گرسنگی و فقر سخت تقلا می کنند اما بدون بیمارستان نمی توانند زندگی کنند. زنان و کودکان ما در بیمارستان ها به سبب قطعی طولانی برق و کمبود سوخت ژنراتورهای برق با خطر مرگ مواجه اند و جهان در سکوت نظاره گر این وضع است.»
قطعی برق در نوار غزه زیر محاصره فلج کننده رژیم صهیونیستی به 16 ساعت در روز می رسد که این بیمارستان ها را مجبور کرده است از ژنراتورهای پشتیبان به عنوان منبع اصلی تامین برق استفاده کنند. نوار غزه به 500 مگاوات برق نیاز دارد اما کل برقی که این منطقه در هفته های اخیر دریافت کرده است، کمتر از یک سوم برق مورد نیاز این منطقه است.
اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه،نیز گفت :«شرایط خدمات بهداشتی در غزه به سبب کمبود سوخت ژنراتورهای برق بیمارستان ها به سرعت در حال وخیم شدن است. ژنراتورهای برق اضطراری در 13 بیمارستان و مرکز درمانی نوار غزه از کار افتاده اند که شامل سه بیمارستان اصلی این منطقه نیز می شود که عبارتند از بیمارستان بیت حانون، بیمارستان کودکان الدوره، و بیمارستان روانی. اوضاع روز به روز بدتر می شود.»
بحران سوخت بر خدمات درمانی حیاتی در بیمارستان های غزه تاثیر مرگباری خواهد داشت. هزاران بیمار با وضع حاد ممکن است به سبب این بحران جان خود را از دست بدهند.
ایمن السحبانی از بیمارستان شفا در غزه گفت:«وضع بهداشت و درمان فاجعه بار و از خط قرمز عبور کرده است. بیمارستان شفا که بزرگترین مرکز درمانی در نوار غزه است، مملو از بیمارانی است که از بیمارستانهای دیگر انتقال یافته اند. اوضاع بی نهایت خطرناک است.
مقامات پزشکی و درمانی هشدار می دهند شبکه درمان در منطقه تحت محاصره نوار غزه ممکن است به زودی از هم بپاشد.
اخبار فلسطین را اینجا پیگیری کنید
دو شنبه 16 بهمن 1396 - 12:17:12