تهران- الکوثر: آیا تا به حال ترشی عربی خوردید؟ ما در این مطلب ، شما را با یک نوع ترشی عربی خوشمزه آشنا می کنیم:
مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو
شلغم نیم کیلو
کلم قمری نیم کیلو
لبو نیم کیلو
گل کلم 1 کیلو
فلفل تند طبق سلیقه
سیر یا موسیر مقداری
سرکه و نمک به میزان لازم
سیاهدانه، گلپر، زردچوبه،
زیره، تخم گشنیز از هر یک، 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادمجان را با پوست حبه حبه خرد کرده و با نمک و زردچوبه و سرکه می پزیم تا قدری که نرم شود.
لبو را با آب می جوشانیم و بعد دمکن میگذاریم تا دم کشیده و آرام آرام بپزد.
به غیر از بادمجان و لبو، بقیه مواد خام هستند. همه مواد را حلقه حلقه یا خلالی کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم. ادویه و سرکه و نمک را رویش میریزیم و در ظرفی ریخته و درش را می بندیم. پس از حدود 10 _ 15 روز ترشی آماده است.
نوش جان!
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
برای عضویت در کانال سروش الکوثرفارسی کلیک کنید
دو شنبه 2 بهمن 1396 - 13:51:40