صَفیحه؛ غذای تند عربی

سه شنبه 12 آذر 1398 - 15:36:39
صَفیحه؛ غذای تند عربی

در این مطلب می خواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده می شود، آشنا کنیم.: در لبنان این پیش غذا را با ماست میل می‌كنند.

تهران- الکوثر: گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید. سپس قدری آرد روی مواد بپاشید تا آب نیندازد. حالا صفیحه را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید. اكنون صفیحه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و رویش فلفل قرمز و دانه صنوبر بپاشید.

 

مواد مورد نیاز

    گوشت چرخ کرده: 500 گرم
    پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
    گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
    فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
    جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
    خلال بادام: 2 ق س
    رب انار: 1 ق س
    پودر دارچین: یک دوم ق چ
    پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
    پودر زیره: یک سوم ق چ
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    نان پیتا: 4 عدد
    روغن زیتون: 2 ق س

روش پخت

1. پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

2. گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

3. فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

4. مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

فیلم آموزشی


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید  

برای عضویت در کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا کلیک کنید


پنج شنبه 23 آذر 1396 - 10:51:34

عکسهای بیشتر :