تهران- الکوثر: گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید. سپس قدری آرد روی مواد بپاشید تا آب نیندازد. حالا صفیحه را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید. اكنون صفیحه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و رویش فلفل قرمز و دانه صنوبر بپاشید.
مواد مورد نیاز
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
خلال بادام: 2 ق س
رب انار: 1 ق س
پودر دارچین: یک دوم ق چ
پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
پودر زیره: یک سوم ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان پیتا: 4 عدد
روغن زیتون: 2 ق س
روش پخت
1. پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
2. گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3. فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
4. مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
فیلم آموزشی
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای عضویت در کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 23 آذر 1396 - 10:51:34