تهران- الکوثر: ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود.
مواد لازم :
گوشت گوسفندي 500 گرم
باميه 500 گرم
رب گوجهفرنگي 80 گرم
تمرهندي 60 گرم
آبليمو تازه دو قاشق غذاخوري
آب دو ليوان
دارچين نصف قاشق چايخوري
كره 70 گرم
گشنيز خرد شده دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش يك عدد
سير تازه دو حبه
پياز یك عدد
روغن مايع يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
نخست انتهاي باميهها را گرفته و خوب ميشوييم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم. پياز و سير را در كره تفت ميدهيم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميهها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوطمان ميافزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف ميريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
دو شنبه 20 آذر 1396 - 10:38:7