خورش بامیه عربی؛ مجلسی و خوشمزه

سه شنبه 6 آبان 1399 - 16:36:27
خورش بامیه عربی؛ مجلسی و خوشمزه

با طرز تهیه خورش بامیه عربی از سری آموزش های آشپزی غذاهای عربی الکوثر در خدمت شما هستیم.

تهران- الکوثر:  ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود. 

مواد لازم :

گوشت گوسفندي    500 گرم

باميه                       500 گرم

رب گوجه‌فرنگي       80 گرم

تمرهندي                60 گرم

آبليمو تازه            دو قاشق غذاخوري

آب                      دو ليوان

دارچين              نصف قاشق چايخوري

كره                      70 گرم

گشنيز خرد شده  دو قاشق سوپخوري

عصاره ليموترش    يك عدد

سير تازه            دو حبه

پياز                    یك عدد

روغن مايع           يك پيمانه

زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید  


دو شنبه 20 آذر 1396 - 10:38:7