وی افزود: ایران از طریق این سکوی سیاسی و رسانهای در پی ترسیم چشماندازی تازه برای حل برخی بحرانهای حلنشده است. هانی زاده همچنین گفت: مسئله فلسطین و وضعیت نوار غزه، محور اصلی این نشست بینالمللی بود که بیش از ۲۰۰ شخصیت سیاسی، نخبگان و فعالان مردمی در آن شرکت داشتند. این موضوع بازتاب گستردهای در رسانههای جهانی داشت، چرا که تنشهای منطقهای و درگیریهای بینالمللی امروز بر کلیت وضعیت سیاسی منطقه سایه افکندهاند و وجود چنین نشستی برای تبیین شرایط و طراحی ساختاری نو در زمینه تعاملات و نهادهای جهانی ضروری است.
بیشتر بدانید
رد ادعای بیانیه اجلاس اتحادیه عرب درباره جزایر سهگانه
هانیزاده تأکید کرد: ایران در این نشست بر سناریوهای آینده نظم جهانی، ایجاد ساختار جایگزین برای نظم موجود، و نیز تشکیل نظامی نوین در غرب آسیا تمرکز کرده است. همچنین موضوع استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای و نحوه تعامل با کشورهای غربی از محورهای مورد توجه بود. همچنین موضوع فلسطین در رأس اولویتهای این نشست قرار داشت، و سخنرانیهای ارائهشده نیز به وضعیت غزه و پایان دادن به تجاوزات علیه این منطقه پرداختند.
وی در پایان گفت: این نشست یکی از مهمترین نشستهایی است که تاکنون در ایران برگزار شده و چهارمین دوره آن نیز بهشکلی برجسته در سطح رسانهها و با حضور فعال چهرههای سرشناس سیاسی جهان همراه بوده است که نشاندهنده موفقیت چشمگیر این رویداد در تهران است.
سه شنبه 30 اردیبهشت 1404 - 9:48:24