مواد لازم تبوله لبنانی

بلغور گندم 2 پیمانه
آب جوش 4 پیمانه
جعفری تازه 3 پیمانه
نعناع تازه ½ 1 پیمانه
پیازچه 8 عدد
پیاز کوچک قرمز 2 عدد
خیار خرد شده بزرگ 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه ½ پیمانه
گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین یک بوته کوچک
مواد لازم جهت تهیه سس:
خردل 2 قاشق چایخوری
موسیر 1 عدد متوسط
روغن زیتون ⅔ پیمانه
سرکه انگور ½ پیمانه
فلفل 1 قاشق غذا خوری
نمک 2 قاشق غذا خوریتبوله لبنانی
تبوله
طرز تهیه تبوله لبنانی

در یک کاسه متوسط، آب جوش و بلغور گندم را می ریزیم و هم می زنیم. روی آن را می پوشانیم و برای مدت 30 دقیقه کنار می گذاریم. پس از نیم ساعت آن را آبکشی می کنیم به طوری که تمام آب آن گرفته شده و خشک شود.
تمام سبزیجات را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را ساطوری کرده، خرد می کنیم. بلغور آب گرفته را دوباره در کاسه می ریزیم و جعفری خرد شده، نعنای خرد شده، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده، خیار رنده شده و آب لیمو را روی آن می ریزیم. سپس 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون را به آنها اضافه می کنیم. آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. پوست موسیر را می گیریم و سپس آن را ریز خرد می کنیم. در یک کاسه دیگر، موسیر خرد شده، خردل، سرکه و ½ قاشق چایخوری نمک را می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. سپس باقی مانده روغن زیتون را به آهستگی و به طور مداوم و پیوسته به آن می افزائیم و مرتباً با همزن دستی مخلوط می کنیم تا کاملاً مواد حل شده و یکدست شوند. این مواد را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
چند برگ کاهو در یک دیس می چینیم و سپس تبوله را روی آن به صورت کومه می ریزیم و سپس گوجه های کوچک را از وسط دو نیم کرده و آنها را روی تبوله می ریزیم. سپس ¼ پیمانه از سس را روی گوجه ها می دهیم و کمی فلفل روی آن می پاشیم و باقیمانده سس را در یک ظرف مناسب ریخته و هنگام سرو، سس را کنار آن می گذاریم.

از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای عضویت در کانال تلگرامی ما اینجا کلیک کنید